Monday, September 17, 2007

Υστεροφημία

Την Κυριακή κηδεύτηκε ο παππούς μου. Μεγάλος σε ηλικία, έζησε μια αξιοπρεπή ζωή, τίμια και με δυσκολίες κατάφερε να αναθρέψει πέντε παιδιά. Έζησε καλά, όμορφα, δίπλα στα πράγματα που αγαπούσε μέχρι και την τελευταία ώρα. Και από την μορφή του φάνηκε να έφυγε ήρεμος (παράδοξο ακούγεται αυτό, αλλά αυτό αισθάνθηκα).

Το πιο σημαντικό ίσως όμως είναι ότι τον αποχαιρέτησε πολύς κόσμος. Που σημαίνει ότι τον εκτίμησε πολύς κόσμος, τον αγάπησε πολύς κόσμος. Και ήταν εκεί να του πει αντίο. Είναι το σημαντικότερο να σε αγαπούν μέχρι τέλους και μετά από αυτό...

Γεια σου παππού...

Thursday, September 13, 2007

Θέσεις Εργασίας

Ο Σεπτέμβριος είναι παραδοσιακά μήνας που "ανοίγουν" οι δουλειές - και στο πεδίο της επικοινωνίας.

Για όλους εμάς που δουλεύουμε στην διαφήμιση αλλά και στον ευρύτερο χώρο, το στίγμα μας το δίνει το Daily Fax και σε δεύτερο χρόνο το Business Today.

Οι θέσεις που ξεφεύγουν από την διαδικασία του "μιλητού" υπάρχουν και στα 2 έντυπα αλλά και στο www.marketingweek.gr

Όσοι λοιπόν ψάχνεστε για να μπείτε στο χωριό της εληνικής διαφήμισης (και όχι μόνο) ακολουθείστε το παραπάνω link!

Καλή επιτυχία.

Tuesday, September 11, 2007

Να σε στείλω σε ένα κουτουκάκι φίνο εδώ δίπλα;;



Casting για σεμινάριο.... Πως ένα φαινομενικά άνυδρο σενάριο, απογειώνεται χάρη σε καλούς ηθοποιούς και μια προσεγμένη παραγωγή... Από την Κοινοπραξία "Πυρήνας 2" και σε παραγωγή Modiano.

Well done!

Monday, September 3, 2007

Πόσα δίνει ο καθένας...

Κοίτα να δεις...

Κατεβαίνει ο Γιωργάκης στην Ηλεία και αρχίζει.. Τόσο για το πήξε, τόσο για το δείξε... Κατεβαίνει ο Κωστάκης στην Τρίπολη, τόσο για το νεκρό, τόσο για το τραυματία...

Ξεφτιλίκια...

Το ότι βέβαια πρέπει να συζητήσουμε για Παιδεία, ασφαλιστικό, περιβάλλον... είναι άλλα λόγια..

Α, και κάτι άλλο... Πανεπιστήμιο (λέει) στην Αρχαία Ολυμπία... Είναι που το χρήμα προς τα πανεπιστήμια ρέει άφθονο... Οπότε ας φτιάξουμε ακόμα ένα!